header

מתכון לצ'יפס אבוקדו מצופה בפרורי לחם

"אבוקדו שניצל צ'יפס", השם הכי מתאים למתכון צ'יפס האבוקדו המדהים הזה המצופה בפרורי לחם ומטוגן בדיוק כמו שניצל - מנה מיוחדת שתדהים את כל מי שיטעם ממנה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לצ'יפס אבוקדו מצופה בפרורי לחם מקור תמונה: labioguia
רכיבים לצ'יפס אבוקדו:
פירורי לחם - ⅓1 כוסות
לימון - 1 כפית (סחוט טרי)
פלפל שחור - 1 כפית
מלח - ½ כפית
כמון - ¼ כפית
אבוקדו - 2 (פרוסים לרצועות אנכיות)
ביצים - 2 (טרופות)
רכיבים למטבל לימון וכוסברה:
מיונז - 5 כפות
כוסברה - 3 כפות (קצוצה טרייה)
לימון - ½ (סחוט טרי)
אופן הכנת הצ'יפס אבוקדו:
  1. ערבבו בקערה בינונית את פירורי הלחם, הלימון, הפלפל השחור, המלח והכמון.
  2. חתכו את האבוקדו לחצי ואז פרסו אותו בצורה אנכית, כך שיתקבלו אצבעות אבוקדו. preperation מקור תמונה: labioguia
  3. חממו במחבת גדולה שמן בגובה 3-4 ס"מ.
  4. טבלו את האבוקדו בתערובת פירורי הלחם ואז בביצה ואז שוב בתערובת פרורי הלחם.
  5. הניחו במחבת החמה וטגנו 2-3 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
  6. הסירו מהמחבת בעזרת כף מחוררת או מלקחיים.
  7. הניחו על נייר סופג למשך 10 דקות והגישו.
אופן הכנת המטבל לימון וכוסברה:
  1. ערבבו יחד עד לקבלת מרקם אחיד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.