header

מתכון לתערובת תיבול סטייק בנוסח קוריאני

מתכון לתערובת תיבול קוריאנית. הגאלבי הוא משרה לבשר שמקורו במטבח הקוריאני. הגריל הקוריאני, שהגיע בינתיים לכל ארצות המזרח הרחוק ולערים הגדולות בעולם, נחשב לגריל בעל טעמים ייחודיים ואקזוטיים.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תיבול סטייק בנוסח קוריאני
רכיבים לתיבול סטייק:
רוטב סויה - ¼ כוס
סוכר - 3 כפות
שמן שומשום - 2 כפות
בצל - ½ (קצוץ)
שום - 1 כף (כתוש)
בצל ירוק - 1 (קצוץ)
פלפל שחור - ¼ כף
שומשום - 1 כף (לא חובה, אך מומלץ)
אופן הכנת התיבול סטייק:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בקערית רדודה.
  2. עסו את המשרה לתוך בשר הסטייק, והשאירו אותו למשך 2-3 שעות לפני הגריל. preperation
מקור: צחי גלבוע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.