maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרינדה בנוסח מקסיקני

הלימון, השום והכוסברה שאופייניים למטבח המקסיקני הופכים את המרינדה הבאה לחגיגה של טעמים! המרינדה מתאימה למגוון בשרים, והיא תיתן לכם תחושה של חופשה במקסיקו בלי שתצטרכו לצאת ממפתן ביתכם לרגע.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדה בנוסח מקסיקני
רכיבים למרינדה בנוסח מקסיקני:
חומץ לבן - ⅓ כוס
שמן צמחי - ⅓ כוס
כוסברה - ⅓ כוס (טרייה קצוצה)
מים - ¼ כוס
שיני שום - 3 (כתושות)
מיץ ליים - מ-1 ליים
כמון - 1 כפית
אורגנו - 1 כפית
מלח - 1 כפית
פלפל צ'ילי - 2 כפיות (גרוס)
פלפל שחור - 2 כפיות
אופן הכנת המרינדה בנוסח מקסיקני:
  1. ערבבו את כל רכיבי המרינדה והשרו את הבשר לפי הזמנים הבאים: בשר בקר/כבש: 6-12 שעות, עוף – עד 4 שעות, דגים – ½ שעה עד שעה.
  2. הוציאו את הבשר מהמרינדה והרתיחו אותה על להבה גבוהה.
  3. לאחר הרתיחה, הנמיכו את עוצמת הלהבה לבינונית ובשלו במשך 6-8 דקות.
  4. הכינו את הבשר לפי טעמכם, והברישו אותו מדי פעם עם רוטב המרינדה. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: