header

מתכון למרינדה בנוסח יווני

חובבי בשר הכבש יאהבו במיוחד את המרינדה הבאה, שמתאימה לסוג הבשר הזה יותר מהכל. כמה דקות של צלייה על הגריל, ותקבלו נתח בשר עסיסי עם טעם מעושן וניחוח של עשבי תיבול.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדה בנוסח יווני
רכיבים למרינדה:
מיץ לימון - מ-2 לימונים
שמן זית - ¼ כוס
שיני שום - 2 (כתושות)
טימין - 1 כפית (טרי)
אורגנו - 2 כפיות
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית (גרוס גס)
אופן הכנת המרינדה:
  1. ערבבו את כל רכיבי המרינדה היטב. הניחו את בשר הכבש במרינדה והשרו אותו למשל 4-5 שעות עבור נתחים קטנים או 8 שעות עבור נתחים גדולים. הכינו לפי טעמכם והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.