maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללביבות כרובית אפויות מהבלוג "חברות מבשלות"

המתכון הבא מושלם עבור מי שמנסה לשמור על המשקל, גם בחג משמין כמו חנוכה, מבלי להתפשר על ההנאה מלביבות חמימות וטעימות. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות כרובית אפויות מהבלוג "חברות מבשלות" מקור תמונה: womenfriends
רכיבים ללביבות כרובית:
כרובית - 1 (ראש בינוני)
כוסברה - חופן (קצוצה)
קארי - ½ כפית
קמח - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
ביצה - 1
תרסיס שמן - מעט (קנולה)
אופן הכנת הלביבות כרובית:
  1. שטפו את פרחי הכרובית ובשלו אותם במים עם מלח עד שיתרככו.
  2. סננו את המים ורסקו את פרחי הכרובית בעזרת מזלג.
  3. הוסיפו לכרובית את הכוסברה, התבלינים, הקמח והביצה וערבבו היטב.
  4. חממו תנור אפייה ל-180 מעלות, רססו או מרחו שמן על תבנית מצופה בנייר אפייה, הרטיבו את הידיים, צרו לביבות וסדרו אותן על התבנית.
  5. רססו את הלביבות בתרסיס שמן קנולה, הכניסו לתנור המחומם ואפו כ-10 דקות משני הצדדים. preperation
מקור: חברות מבשלות
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: