header

מתכון ללביבות קישוא וגזר

הקישוא והגזר הם מקורות מצוינים לוויטמין A שחיוני למערכת הראייה, ולבריאות העור והרקמות הריריות. אם לא די לכם בכך, אז וודאי תשמחו לשמוע שהמתכון להכנת לביבות מהם הוא פשוט להכנה, וטעמן מצוין!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות קישוא וגזר מקור תמונה: stu_spivack
רכיבים ללביבות קישוא וגזר:
קמח - 4 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס)
שמן קנולה - 3 כפות (לטיגון)
אופן הכנת הלביבות קישוא וגזר:
  1. גרדו את הגזרים והקישואים לקערה באמצעות פומפייה.
  2. סחטו היטב את הגרידות.
  3. הוסיפו את שאר המצרכים (למעט השמן) וערבבו היטב.
  4. חממו את השמן על מחבת.
  5. סחטו את התערובת משאריות נוזלים על דופן הקערה בעזרת כף, וצרו לביבות דקות בעזרת 2 כפות.
  6. טגנו את הלביבות מ-2 צדדיהן עד שהן משחימות קלות.
  7. הניחו את הלביבות המוכנות על נייר סופג וכסו אותן עם שכבת נייר סופג, על מנת לספוג את כל השמן.
מקור: נעמה פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.