maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לביצה בקן עם בטטה

אם אתם נוהגים לאכול כריך או משהו פשוט אחר לארוחת הבוקר, מומלץ שתניחו אותם בצד ותנסו את המתכון המקורי הבא. תוך 10 דקות בלבד תוכלו להכין לכם ולבני המשפחה שלכם לביבות פריכות וטעימות מבטטה שבמרכזן ביצת עין טעימה ומתובלת, שישביעו אתכם ויעלו חיוך על פניכם. אז לארוחת הבוקר הבא, השאירו את הלחם בצד ונסו את מתכון הביצה בקן שיפתח לכם את הבוקר בצורה צבעונית, טעימה ומשביעה במיוחד!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לביצה בקן עם בטטה
רכיבים ללביבת בטטה:
בטטה - 1 (גדולה, מגורדת)
בצל - 1 (בינוני, מגורד)
מלח - ½1 כפיות
פלפל שחור - 1 כפית
אבקת שום - 1 כפית
קמח - 3 כפות
ביצה - 1 (לתערובת)
ביצים - לפי הצורך (לפי מספר הלביבות שמכינים)
שמן - לפי הצורך (לטיגון)
מלח - לפי הטעם (לתיבול הביצים)
פלפל שחור - לפי הטעם (לתיבול הביצים)
אופן הכנת הלביבת בטטה:
  1. העבירו את הבטטה והבצל המגורדים לקערה עם בד דק או חיתול. סחטו את הנוזלים לתוך הקערה והעבירו את הירקות המגורדים והיבשים לקערה חדשה. preperation
  2. הוסיפו לקערה מלח, פלפל, אבקת שום, קמח וביצה וערבבו היטב.
  3. חממו שמן על מחבת רחבה ועל להבה בינונית-גבוהה, קחו מהתערובת כמות בגודל של הלביבה הרצויה ושטחו אותה. הכניסו את הלביבות לשמן החם וטגנו עד להזהבה של החלק התחתון, הפכו וטגנו גם את הצד השני. preperation
  4. צרו חורים במרכז הלביבות בעזרת חותכן, שברו לתוכן ביצים, תבלו במלח ופלפל לפי הטעם, הנמיכו את הלהבה לבינונית וכסו. preperation
  5. המשיכו לטגן את הלביבות עד למידת עשייה רצויה של הביצים, הוציאו על צלחות הגשה בתוספת רטבים וירקות אהובים והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: