header

מתכון לתבשיל בקר עם אפרסמונים

תבשיל חם הוא רעיון נהדר לימים קרים, ועם המנה הבאה, כולם יבקשו מכם את המתכון! האפרסמונים הכתמתמים גדלים כעת וניתן ליהנות מהם לא רק כפרי טעים אלא גם כחלק מתבשילים עם בשר.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל בקר עם אפרסמונים
רכיבים לתבשיל בקר:
אפרסמונים - 4 (קלופים חתוכים לקוביות)
בצל - 1 (קצוץ דק)
שורש ג'ינג'ר - 2 ס''מ (קצוץ דק)
פלפלים ירוקים חריפים - 3 (חתוכים דק)
שמן צימחי - 2 כפות
בשר בקר - 1 קילו (טחון או חתוך לקוביות)
עגבניות - ½1 כוסות (כתושות)
מים - ½ כוס
אבקת ציפורן - ¼ כפית
מלח - 1 כף
ציר עוף - 1 כוס (ניתן להמיר ב-1 כוס מים + כפית אבקת מרק עוף)
אופן הכנת התבשיל בקר:
  1. חממו את השמן בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה וצלו את זרעי הכמון במשך כחצי דקה.
  2. הוסיפו לסיר בצל קצוץ ואת הפלפלים הירוקים. בשלו עד שהבצל מזהיב. הוסיפו את חתיכות האפרסמונים, ערבבו היטב, הוסיפו את הבשר הטחון וערבבו שוב עד לאיחוד הרכיבים. preperation מקור תמונה: David Jones
  3. כסו את הסיר, הנמיכו את הלהבה לנמוכה-בינונית למשך 15 דקות וערבבו מדי פעם.
  4. הוסיפו את כל התבלינים, את העגבניות הכתושות ואת ציר העוף, וערבבו היטב. הוסיפו את המים וכסו את הסיר למשך 10 דקות נוספות או עד שהאפרסמונים יתרככו מעט. כבו את הסיר והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.