maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף חתוך לרצועות, מצופות ואפויות

חזה עוף משמש להכנה של מגוון מאכלים, דוגמת שניצל ואצבעות עוף, ובעזרת המתכון הבאה תוכלו להכין גרסה בריאה יותר ודלת פחמימות של המנות הללו בעזרת קמח שקדים ואפייה במקום טיגון.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לעוף חתוך לרצועות, מצופות ואפויות
רכיבים לשניצל עוף :
חזה עוף - 900 גר' (חתוך לרצועות בגודל הרצוי)
קמח שקדים - 1 כוס
אבקת שום - ½ כפית
מלח - ½ כפית
כמון - ¼ כפית (או אבקת מרק עוף)
פלפל שחור - לפי הטעם
תרסיס שמן - מעט (לאפייה)
אופן הכנת השניצל עוף :
  1. חממו את התנור ל-200 מעלות ורפדו 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. בקערה עמוקה ערבבו יחדיו קמח שקדים, פפריקה, אבקת שום, מלח, פטרוזיליה יבשה, כמון/אבקת מרק עוף ופלפל שחור.
  3. בקערה נפרדת טרפו היטב את הביצים.
  4. טפחו על רצועות העוף בעזרת מגבת נייר כדי לספוח נוזלים עודפים, טבלו אותן בביצים ולאחר מכן בקערה עם תערובת קמח השקדים.
  5. חלקו את רצועות העוף המצופות בין 2 תבניות האפייה, רססו אותן במעט שמן ואפו במשך 8-9 דקות.
  6. הוציאו את התבניות מהתנור, הפכו את אצבעות העוף, רססו את צידן השני בשמן והחזירו לתנור ל-8-9 דקות נוספות. הוציאו את רצועות העוף המוכנות והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: