maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header
מתכון להכנת 5 רטבים למוקפץ בנוסח המזרח הרחוק

לא משנה מה המרכיבים שתשימו במוקפץ שלכם, אם לא תוסיפו לו רוטב טעים ומנצח, זה יהיה "עוד מנה" של מוקפץ. לפניכם 5 סוגי רטבים שונים שתוכלו להשתמש בהם ולהפוך כל מנה לעטורת שבחים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
recipe מקור תמונה: MOs810
רכיבים לרוטב הבסיסי:
שיני שום - 3 (כתושות)
רוטב סויה - 3 כפות
סוכר חום - 1 כף
מים - ½ כוס
קןרנפלור - ½1 כפות
רכיבים לרוטב קארי:
ממרח קארי - ½1 כפות
רוטב דגים - ½1 כפות
סוכר חום - 2 כפיות
מים - ½ כוס
קורנפלור - 2 כפיות
רכיבים לרוטב תפוז-ג'ינג'ר:
שורש ג'ינג'ר - ½2 ס"מ (מגורר)
רוטב סויה - 3 כפות
מיץ תפוזים - ½ כוס (מתפוז אחד גדול)
קורנפלור - ½1 כפות
רכיבים לרוטב פלפל שחור:
רוטב סויה - 3 כפות
חומץ אורז - 2 כפיות
סוכר חום - 1 כפית
מים - ½ כוס
פלפל שחור - ½1 כפית
קורנפלור - 1 כפית
רכיבים לרוטב חמוץ מתוק:
קטשופ - 2 כפות
סוכר חום - 1 כף
מים - ⅔ כוס
קורנפלור - ½1 כפות
אופן הכנת הרוטב הבסיסי:
  1. ערבבו את כל החומרים יחדיו.
אופן הכנת הרוטב קארי:
  1. זהה לאופן הכנת הרוטב הבסיסי
אופן הכנת הרוטב תפוז-ג'ינג'ר:
  1. זהה לאופן הכנת הרוטב הבסיסי
אופן הכנת הרוטב פלפל שחור:
  1. זהה לאופן הכנת הרוטב הבסיסי
אופן הכנת הרוטב חמוץ מתוק:
  1. זהה לאופן הכנת הרוטב הבסיסי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: