maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפשטידת אטריות טעימה ומהירה להכנה של אסף כהן

אם נשארה לכם פסטה במקרר ואין לכם מושג מה לעשות איתה, פשטידת האטריות הזריזה להכנה הזו תפתור לכם את הבעיה. זמן ההכנה הוא מהיר במיוחד ועליכם רק לערבב את המרכיבים ולהכניס לתנור. מה שתקבלו תהיה פשטידה מעולה שילדיכם יטרפו בהנאה.

למתכונים נוספים מהבלוג "טעימאוד"

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת אטריות טעימה ומהירה להכנה של אסף כהן מקור תמונה: taimeod
רכיבים לפשטידת אטריות:
אטריות - 300 גר' (מבושלות)
מלח - לפי הטעם
קוטג' - 250 גר' (קופסה קטנה אחת)
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינה צהובה - לפי הטעם (מספר פרוסות)
אופן הכנת הפשטידת אטריות:
  1. הכניסו את כל המרכיבים פרט לגבינה לקערה, וערבבו עד שכולם יתאחדו.
  2. העבירו את התערובת לתבנית חסינה לחום בגודל מתאים.
  3. הכניסו את התבנית לתנור והפעילו אותו על 180 מעלות למשך 25 דקות.
  4. הוציאו את התבנית מהתנור והניחו בתוכה פרוסות גבינה צהובה עד שכל חלקה העליון יתכסה. החזירו את התבנית לתנור וחממו באמצעות הגריל העליון למשך 5 דקות נוספות, עד שהגבינה תשחים. preperation מקור תמונה: taimeod
  5. הפשטידה שלכם מוכנה! מומלץ להגיש לצד ירקות חתוכים.
מקור: אסף כהן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: