header

מתכון למרק עוף וירקות

לחובבי המרקים מבינכם שנהנים להכין ולאכול אותם גם בעונת הקיץ, המתכון הבא יהפוך את ארוחת הצהריים שלכם לחגיגה של טעמים איטלקיים! בעזרתו תוכלו לאכול ארוחת צהריים משביעה שמכילה 31 גרם חלבון, מה שבהחלט יצליח להשביע אתכם לאורך זמן.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק עוף וירקות
רכיבים לתערובת תיבול איטלקית:
בזיליקום - 2 כפות (מיובש)
אורגנו - 2 כפות (מיובש)
רוזמרין - 2 כפות (מיובש)
מיורן - 2 כפות (מיובש)
טימין - 2 כפות (מיובש)
כוסברה - 2 כפות (מיובשת)
פלפל אדום חריף - 2 כפות (שבבים )
רכיבים למרק עוף:
עוף - 220 גר' (ללא עור ועצמות חתוך לקוביות)
קישוא - 1 (קצוץ דק)
תערובת תיבול איטלקי - ½ כפית (המתכון המצורף לעייל)
מלח - לפי הטעם
עגבניות תמר - 2 כפות (קצוצות דק )
ציר עוף - 400 גר'
יין לבן יבש - ¼ כוס
עלי בייבי תרד - ½1 כוסות
פסטה - 2 כפות (כל סוג של פסטה קטנה שתבחרו)
בצלצל שאלוט - 1 (קצוץ דק)
אופן הכנת התערובת תיבול איטלקית:
  1. הכניסו למעבד מזון את כל המרכיבים וערבלו במשך דקה או עד לקבלת המרקם הרצוי. את התערובת תוכלו לשמור בהקפאה ולהשתמש בה בעת הצורך למתכונים נוספים.
אופן הכנת המרק עוף:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה והוסיפו שמן. לאחר שהשמן יתחמם הוסיפו את קוביות העוף ובשלו, תוך כדי ערבוב תכוף עד שהעוף ישחים, כ-4-3 דקות. עם סיום הבישול, העבירו את העוף לצלחת. preperation
  2. הכניסו לאותו הסיר שבו השתמשתם קישוא, שאלוט, תערובת תיבול איטלקי ובשלו תוך כדי בחישה, עד שהירקות יתרככו, כ-3-2 דקות. לאחר מכן, הוסיפו את העגבניות, ציר העוף, היין הלבן והפסטה, הגביהו את הלהבה לגבוהה, והביאו את הסיר לרתיחה, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  3. לאחר הרתיחה הנמיכו את הלהבה לבינונית-נמוכה, ובשלו עד שהפסטה תתרכך, 8 דקות לערך. הוסיפו עלי תרד ואת העוף המבושל ובשלו תוך כדי בחישה עד שהעוף יתחמם בשנית, 2 דקות לערך.
  4. הסירו את הסיר מהאש, צקו את המרק לקערות והגישו בעודו חם.
מקור: רבקה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.