header

מתכון למרק דגים אסייאתי

למרק דגים יש גרסאות שונות במדינות רבות, אך זו שלפניכם וודאי תככב ביניהן. הדג העדין במתכון משתלב בצורה מצוינת עם יתר הרכיבים הטריים, מה שיוצר מרק טעים במיוחד עבור ימי החורף הקרירים.

זמן הכנה: 40 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק דגים אסייאתי מקור תמונה: Sergey
רכיבים למרק דגים:
שומר - 1 (חתוך דק)
כרישה - 1 (קצוצה דק)
סלרי - 3 (ענפים קצוצים דק)
שיני שום - 4 (קצוצות)
עגבניות - 3-4 (חתוכות לקוביות קטנות)
דג לבן - 500 גר' (חתוך לקוביות, לברק, אמנון וכל דג אהוב אחר)
יין לבן - ¾ כוס
מים - 4 כוסות
שמן - 3 כפות (לטיגון)
מלח ופלפל - לפי הטעם
טימין - צרור (טרי)
אופן הכנת המרק דגים:
  1. חממו 3 כפות שמן בסיר בינוני ומעל להבה בינונית-גבוהה.
  2. הוסיפו לסיר את השומר, כרישה, סלרי, מרבית הפלפל האדום ואת השום. בשלו עד שהרכיבים יתרככו. preperation מקור תמונה: Ankur Gulati
  3. הוסיפו לסיר עם הירקות את היין והמים, הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו עד שהירקות יהיו רכים ומוכנים לאכילה.
  4. לאחר שהירקות התבשלו, הוסיפו לסיר עגבניות, תימין, קוביות דגים, מלח ופלפל וכסו אותו.
  5. בשלו את המרק כ-10 דקות או עד שהדגים יתרככו, הגישו חם ופזרו מעל כל צלחת מעל מהפלפל האדום שנותר.
מקור: דוד כהן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.