header

מתכון קל ופשוט לסנדוויץ' אבוקדו

המתכון הבא הוא פינוק של נשנוש וגם מתאים לארוחת ערב קלילה. חובה להצטייד עבורו בלחם טרי, אחרת כדאי לכם לוותר על כל הרעיון! האבוקדו עשיר במגנזיום, אשלגן, סיבים תזונתיים וויטמינים רבים כמו: B-6, C, K1, E... כאשר משלבים אותו עם הלחם הקל מתקבלת ארוחה מזינה ובריאה. שילוב האבוקדו והלימון מעניקים רעננות ותוספת בריאה לכריך הנהדר. 

כריך אבוקדו

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים סנדוויץ' אבוקדו טעים:

לחם: כל לחם/לחמניה/פיתה/בגט יתאימו, העיקר שיהיו טריים. אם הלחם אינו טרי לגמרי מומלץ לקלות אותו כמה דקות.

לימון: מומלץ לסחוט לימון טרי ורענן, ופחות להשתמש במיץ לימון תעשייתי; ההבדל בטעם יהיה מורגש.

מלח גס: את המלח הגס אפשר להמיר במלח דק רגיל.

פלפל שחור: אינו רכיב חובה, אך הוא מעשיר את טעם האבוקדו.

להעשרת הטעם: אפשר לפזר מעל אורגנו או פטרוזיליה יבשים. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון קל ופשוט לסנדוויץ' אבוקדו
רכיבים לסנדוויץ' אבוקדו:
לחם קל - 4 פרוסות
לימון - ½ לימון
מלח גס - קורט
אופן הכנת סנדוויץ' אבוקדו:
  1. מקלפים את האבוקדו, חוצים לשני חצאים ולפרוסות בעובי כ-1 סנטימטר.
  2. מפזרים את פרוסות האבוקדו על גבי הלחם.
  3. סוחטים מעל לימון טרי.
  4. מתבלים במלח ופלפל ומגישים. preperation
טיפ השף:
את האבוקדו מומולץ לקלף בעזרת קולפן, בשיטה זאת הקליפה יורדת בקלות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.