maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתבשיל עוף ברוטב עגבניות

מנת העוף המושלמת הופכת כל ארוחה רגילה לארוחה נהדרת, וכדי להכין את מנת העוף הבאה לא תצטרכו לעבוד קשה כלל וכלל. תוספת היין הלבן למנה תהפוך אותה לעיקרית החביבה ביותר על המוזמנים לארוחה

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל עוף ברוטב עגבניות מקור תמונה: homemadeinterest
רכיבים ל עוף ברוטב עגבניות:
חזה עוף - 6 (או כרעיים בהתאם לטעמכם)
קמח - ½ כוס
מלח - ½1 כפיות
פלפל שחור - 1 כפית
שמן זית - 2 כפות
בצל גדול - 1 (פרוס)
פלפל אדום - 1 (פרוס)
פלפל ירוק - 1 (פרוס)
פטריות - 2 כוסות (חתוכות)
יין לבן - 1 כוס
עגבניות מרוסקות - 800 גר' (2 פחיות שימורים)
ציר עוף - ¾ כוס
אופן הכנת ה עוף ברוטב עגבניות:
  1. מחממים שמן זית בסיר, מקמחים את העוף ומבשלים אותו בסיר למשך כ-3-5 דקות לכל צד על אש בינונית. מוציאים אותו ומעבירים לצלחת.
  2. מוסיפים לסיר את הפלפלים, הבצל, הפטריות, השום ו-½ כפית מלח ומבשלים במשך 2-3 דקות. preperation
  3. מוסיפים יין ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי.
  4. מוסיפים את העגבניות, ציר העוף וכפית מלח, ולאחר מכן מניחים את העוף חזרה בתוך הסיר, במרכז הרוטב שהכנתם.
  5. מביאים את הרוטב לרתיחה, ולאחר מכן מכסים את הסיר עם מכסה.
  6. מבשלים במשך 20-30 דקות עד שהעוף מבושל היטב.
מקור: מתן.ח
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: