header

מתכון לרול טונה וירקות מפתיע וטעים

אם מאסתם בכריכים מסורתיים עם לחם או מאפים דומים, כדאי שתכירו את המנה החדשה והטעימה שתהפוך את הארוחה שלכם לחגיגת טעמים משגעת - רול טונה וירקות. תהליך ההכנה של המתכון קל מאוד, וללא כל מאמץ תצליחו ליהנות ממנה משביעה ומפנקת.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לרול טונה וירקות מפתיע וטעים מקור תמונה: thehealthyfoodie
רכיבים למתכון לרול טונה:
נתחי טונה - כ-140 גרם (במים או בשמן, סחוטה ומסוננת)
יוגורט - ¼ כוס (רגיל)
חרדל דיז'ון - 1 כפית
צימוקים - 2 כפות
אגוזי מלך - 2 כפות (קצוצים)
צלפים - 1 כף
פטרוזיליה - 1 כף (קצוצה)
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - קמצוץ (טחון)
צ'ילי - קמצוץ
טורטייה - 1 (רכה וגדולה בקוטר של 28 ס"מ)
תרד - 20 גרם (כ-½ כוס של עלים צעירים, או עלים ירוקים אחרים)
אופן הכנת המתכון לרול טונה:
  1. הכניסו לקערה טונה מפוררת, יוגורט, צימוקים, אגוזי מלך, חרדל, צלפים, פטרוזיליה, מלח, פלפל וצ'ילי. ערבבו היטב עד לקבלת עיסה אחידה. preperation מקור תמונה: thehealthyfoodie
  2. הניחו על משטח העבודה טורטייה ופזרו עלי תרד במרכזה. preperation מקור תמונה: thehealthyfoodie
  3. הניחו מעל התרד את המלית שהכנתם בסעיף הראשון והעבירו את קצה עלה הטורטייה הקרוב אל גופכם מעל למלית ועלי התרד. preperation מקור תמונה: thehealthyfoodie
  4. כעת קפלו את הצדדים פנימה, וגלגלו את העלה לקצה המרוחק מגופכם. preperation מקור תמונה: thehealthyfoodie
  5. הדקו וחתכו באלכסון במרכז. בתיאבון! preperation מקור תמונה: thehealthyfoodie
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: