maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לשעועית ירוקה

שעועית ירוקה היא תוספת טעימה ובריאה לארוחות, ולרוב מכינים אותה לצד אורז או תפוחי אדמה אפויים. המתכון לשעועית ירוקה שלפניכם מהיר וטעים במיוחד, ותוך 5 דקות עבודה בלבד תוכלו ליהנות מתוספת מפתיעה שגם הילדים יאהבו.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לשעועית ירוקה מקור תמונה: zenandspice
רכיבים לשעועית ירוקה:
שעועית ירוקה - 1 (קופסת שימורים במשקל של כ-500 גרם)
שמן זית - 1 כף
בצל - ½ כפית (קצוץ)
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת השעועית ירוקה:
  1. סננו חצי מכמות הנוזלים מתוך מיכל השעועית הירוקה וחיתכו אותה בכל צורה שאתם אוהבים.
  2. חממו שמן זית במחבת על חום בינוני וטגנו את הבצל עד לשקיפותו.
  3. הוסיפו את השעועית הירוקה עם הנוזל ששמרתם בצד וכן את התבלינים. ערבבו מידי פעם עד לאידוי של כל הנוזלים.
  4. טעמו והוסיפו תבלינים במידת הצורך. הגישו חם או קר.
טיפ השף:
תוכלו להוסיף לשעועית תירס, פרחי ברוקולי או כרובית וליהנות מלקט ירקות טעים, מגוון ובריא.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: