maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרק פפאיה

אנו רגילים לחשוב על מרק בתור מאכל חורפי חם ומלוח, אך המתכון שלפניכם שונה לחלוטין! מרק הפפאיה הקרמי שתכינו ינעם לכל חובבי הפירות הטרופיים שאוהבים שילובים לא שגרתיים של רכיבים שיוצרים יחד טעמים לא צפויים וממכרים במיוחד.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק פפאיה מקור תמונה: marinmamacooks
רכיבים למרק פפאיה:
פפאיה - 1 (גדולה, קלופה וללא גרעינים, חתוכה לקוביות)
חמאה - 1 כף
בצל - 1 (סגול, קצוץ)
ציר ירקות - 2 כוסות (מתכון לציר ירקות או להכין מאבקת מרק ירקות)
שמנת מתוקה - 1 כוס
עירית - 1 כפית (קצוצה)
אופן הכנת המרק פפאיה:
  1. חממו את החמאה בתוך סיר בינוני ועל להבה בינונית-גבוהה והוסיפו לה את חתיכות הפפאיה והבצל.
  2. ערבבו לעתים עד לחימום של הרכיבים.
  3. הוסיפו לסיר את ציר הירקות והתבלינים מלבד העירית והביאו לרתיחה, עד שהפפאיה תתרכך.
  4. הסירו את הסיר מהלהבה, הכניסו את תכולתו למעבד מזון, הוסיפו לו ½ כוס שמנת מתוקה והפעילו עד לקבלת מחית חלקה.
  5. הוציאו את המרק לקערה גדולה, הוסיפו לו את יתרת השמנת המתוקה וערבבו היטב.
  6. חלקו בין צלחות הגשה, עטרו עם עירית והגישו חם או קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: