header

מתכון לכריך טונה פיקנטי

דג טונה הוא מקור מצוין לחלבונים ולכן זה לא פלא שאנשים שנמצאים במשטר אימונים מכניסים אותו לתפריט הקבוע שלהם. כדי לשדרג את כריך הטונה המסורתי, מומלץ לנסות את המתכון הבא שכולל רוטב מיוחד ועשיר בטעמים שירעננו את התפריט שלכם ויעניקו לגופכם רכיבים תזונתיים נחוצים במהלך היום.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לכריך טונה פיקנטי מקור תמונה: wopurplefigs
רכיבים לרוטב:
חרדל - 3 כפות
דבש - 1 כף
בצל ירוק - 3 (קצוץ)
מיץ לימון - מ-1 לימון
זיתים ירוקים - 3 כפות (קצוצים)
פלפל ירוק חריף - ½ (ללא זרעים, קצוץ)
כוסברה - 2 כפות (קצוצה)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
שמן זית - 2 כפות
מלח - ⅛ כפית
רכיבים לכריך טונה:
לחמניות - 6 (עדיף מקמח מלא)
מיונז - 2 כפות
דג טונה - 3 קופסאות של 160 גרם (במים, מסוננות מנוזלים)
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה וערבבו היטב עד לקבלת רוטב במרקם אחיד.
אופן הכנת הכריך טונה:
  1. מרחו מיונז בתוך כל אחת מהלחמניות ומלאו אותה בסלט הטונה הפיקנטי.
טיפ השף:
כדי להעשיר את הכריך, תוכלו להוסיף לו פרוסות צנון, אבוקדו ותרד או עלי כרוב קייל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.