maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט דלעת ועלי רוקט

סלט עלי רוקט עם אגוזי מקדמיה קלויים ודלעת צרובה הוא בדיוק מה שאתם צריכים בשביל לחמם את עצמכם בחורף מבלי להעמיס על הקיבה. אל תתנו לאופן ההכנה הפשוט להטעות אתכם - הטעמים הם פשוט תענוג לחך!

זמן הכנה: 35 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט דלעת ועלי רוקט מקור תמונה: taste
רכיבים לסלט דלעת:
דלעת - 200 גר' (חתוכה לרצועות בעובי 2 ס''מ)
אבקת צ'ילי - 1 כפית (מיובש)
שמן זית - 4 כפות
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
עלי רוקט - 2 צרורות
אגוזי מקדמיה - 75 גר' (קצוצים)
אופן הכנת הסלט דלעת:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. מרחו 2 כפות שמן זית על פני תבנית אפייה, סדרו את רצועות הדלעת בשכבה אחת, פזרו את אבקת הצ'ילי באופן אחיד ואפו למשך כ-25 דקות עד לקבלת מראה זהוב קל.
  3. להכנת הרוטב לסלט, ערבבו את מיץ הלימון יחד עם 2 כפות שמן הזית הנותרות והניחו בצד לכמה דקות. ניתן לטעום את הרוטב ולהוסיף בהדרגה מלח ופלפל בהתאם לטעמכם האישי.
  4. עם תום האפייה, הניחו את הדלעת על קערת הגשה, פזרו מלמעלה את עלי הרוקט הטריים יחד עם שבבי אגוזי המקדמיה, הזליפו את רוטב הלימון בהדרגה והרי לכם סלט דלעת חם, קליל וטעים!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר