header

מתכון לראפ טונה וירקות

המתכון שלפניכם מתאים במיוחד לאנשים שמשתדלים לשמור על תזונה דלת פחמימות בלי שיצטרכו להתפשר על טעמים. בעזרת מספר רכיבים פשוטים כמו טונה, אבוקדו ומעט תיבול, תוכלו להכין לעצמכם כריך מיוחד וטעים שתוכלו לנשנש לארוחת הצהריים והערב ולהרגיש שבעים ושמחים.

זמן הכנה: 1 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לראפ טונה וירקות מקור תמונה: wearychef
רכיבים לראפ טונה:
טונה - 120 גר' (מקופסת שימורים, מנוקזת מנוזלים)
מיונז - 1 כף
עלי חסה - 2 (גדולים)
עגבנייה - 1 (חתוכה לקוביות)
אבוקדו - ¼ (פרוס לפרוסות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הראפ טונה:
  1. בקערה קטנה, ערבבו את הטונה עם מיונז, מלח ופלפל. הניחו מחצית מהכמות על עלי החסה והוסיפו מעל קוביות עגבנייה ופרוסות אבוקדו.
  2. כעת ניתן להניח את עלי החסה שנותרו מעל אלו שמולאו בתערובת שלכם, או פשוט לאכול אותם כפי שהם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.