header

מתכון לאבוקדו ועגבנייה במילוי ביצה אפויה

אם אתם רוצים ליהנות מביצים בדרך חדשה ומקורית, המתכון הבא הוא פתרון מצויין עבורכם. נסו להכין אותן בתנור בתוך אבוקדו או עגבנייה. תוכלו להחליף את המצרכים בכל ירק אחר שעולה על ראשכם ולהתנסות במגוון קישוטים שיוסיפו טעם נהדר אף יותר.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לממולאים:
אבוקדו - 1 (או 2 עגבניות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פטרוזיליה - מעט (לקישוט)
אופן הכנת הממולאים:
  1. חתכו את האבוקדו ל-2 חצאים, זרקו את הגלעין וצרו בתוך כל חצי אבוקדו שקע בעזרת כפית. אם בחרתם להשתמש בעגבניות, חתכו את חלקן העליון והסירו את תכולתן בעזרת כפית.
  2. הניחו את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, שברו ביצה לתוך השקעים שיצרתם ופזרו מעליה מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. הכניסו לתנור ואפו בחום של 180° מעלות למשך רבע שעה.
  4. הוציאו מהתנור וקשטו עם עלי פטרוזיליה, רוטב סויה או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
טיפ השף:
הניחו את הפירות/ירקות על שקעים של תבנית למאפינס כדי שיישארו יציבים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.