maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפשטידת ירקות אפויה

אחרי שכבר חתכנו ירקות, הם הופכים לרכים ולא טעימים. כדאי להכין מהם את המתכון הטעים הבא, לפני שכבר יהיה מאוחר מדי!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת ירקות אפויה
רכיבים לפריטטה:
ירקות - 1 כוס (חתוכים טריים)
בזיליקום - ¼ כוס (עלים טריים, קצוצים)
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגורדת)
שמן זית - מעט
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפריטטה:
  1. חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות וטרפו קלות את הביצים.
  2. חממו את שמן הזית במחבת הניתנת לחימום בתנור. טגנו את הירקות בשמן במשך 2-3 דקות, עד שישחימו מעט.
  3. הוסיפו את הביצים לירקות וטגנו במשך 1-2 דקות. הוסיפו את גבינת הפרמז'ן ועלי הבזיליקום.
  4. הכניסו את המחבת לתנור למשך 5 דקות, או עד שהפריטטה הופכת לתפוחה ויציבה.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: