header

מתכון ללביבות תפוחי אדמה וגבינה

המנה המלוחה הבאה תספק לכם כמות יפה של פחמימות לבוקר וגם חלבונים, ויטמינים ומינרלים שגופכם זקוק להם כדי להתחיל את היום ברגל ימין.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תפוחי אדמה וגבינה מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה - 4 (בינוניים, מגורדים)
גבינה צהובה - ½ כוס (או כל גבינה קשה אחרת לבחירתכם, קלה ומגורדת)
שמן צמחי - מעט (לאפייה)
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפיה ושמנו אותה קלות.
  2. סחטו את תפוחי האדמה המגורדים כדי לנקז מהם נוזלים מיותרים.
  3. בקערה בינונית ערבבו יחד את כל הרכיבים מלבד שמן האפייה. צרו לביבות דקות והניחו אותן על התבנית. הכניסו לתנור למשך 15-20 דקות, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.