maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללביבות תפוחי אדמה וגבינה

המנה המלוחה הבאה תספק לכם כמות יפה של פחמימות לבוקר וגם חלבונים, ויטמינים ומינרלים שגופכם זקוק להם כדי להתחיל את היום ברגל ימין.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תפוחי אדמה וגבינה מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה - 4 (בינוניים, מגורדים)
גבינה צהובה - ½ כוס (קלה, מגורדת. או כל גבינה קשה אחרת לבחירתכם)
שמן צמחי - מעט (לאפייה)
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפיה ושמנו אותה קלות.
  2. סחטו את תפוחי האדמה המגורדים כדי לנקז מהם נוזלים מיותרים.
  3. בקערה בינונית ערבבו יחד את כל הרכיבים מלבד שמן האפייה. צרו לביבות דקות והניחו אותן על התבנית. הכניסו לתנור למשך 15-20 דקות, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: