maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפשטידת חצילים בשכבות עם גבינת פרמז'ן

מתכון לפשטידת חצילים ופרמז'ן, מנה חמה ובריאה, מלאת טעם וצבע שתגרום לכם ללקק את האצבעות רק מלחשוב עליה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת חצילים בשכבות עם גבינת פרמז'ן
רכיבים ללזניית חציל:
חציל - 1 (בינוני)
רסק עגבניות - 250 גר'
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (מגורדת או מוצרלה מגורדת)
שמן זית - לפי הצורך (לטיגון החציל ולזילוף בין השכבות)
אופן הכנת הלזניית חציל:
  1. חתכו את החציל לאורכו ל-4 חתיכות, או לרוחבו לכמה חתיכות שיספיק, מה שתעדיפו. זלפו שמן זית, ותבלינים לבחירתכם על החציל.
  2. טגנו את חתיכות החציל למשך כ-4 דקות לכל צד במחבת גדולה.
  3. בינתיים, ערבבו את רסק העגבניות עם 2 כפות של גבינה ותבלינים לבחירתכם.
  4. מרחו שכבה דקה של רסק על תבנית אפייה. מקמו מעל שכבת הרוטב את החצילים וצקו את שאר הרוטב מעליהם, יחד עם גבינה נוספת שנשארה לכם.
  5. אפו בחום של 175° מעלות, למשל 20 דקות, עד שהגבינה זהובה ומבעבעת.
מקור: דנית נמיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר