maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למאפה מקסיקני חלבי – אנצ'ילדה

האינצ'ילדה הוא מאכל מקסיקני במקורו המורכב מטורטייה מגולגלת ממולאת בבשר, עוף ועוד. לאחר שיצאה ממקסיקו והגיע למקומות שונים בעולם, קיבלה האינצ'ילדה נגיעות ממטבחים שונים שבאחד מהם נוצר המתכון המעולה שלפניכם, אשר מציג את המאכל המסורתי כלזניית גבינות בצורה לא שגרתית שנאפית במיקרוגל בזמן קצר כל כך שלא תספיקו אפילו לגרות את בלוטות הטעם שלכם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למאפה מקסיקני חלבי – אנצ'ילדה מקור תמונה: popsugar
רכיבים למאפה:
רוטב פיצה - 3-½2 כוסות (מוכן או קנוי)
רוטב צ'ילי חריף - 1 כפית (או טבסקו)
גבינת מוצרלה - 2 כוסות (מגורדת)
פלפלים אדומים - 1 כוס (חתוכים לקוביות קטנות)
כוסברה - ½ כוס
אופן הכנת המאפה:
  1. אם הטורטיות קפואות יש להפשיר אותן במיקרוגל כשהן עטופות במגבת נייר, בחימום של 30 שניות כל פעם עד שהן מתרככות. אם הן רכות וגמישות יש לוותר על שלב זה.
  2. שמנו תבנית זכוכית או כל תבנית המיועדת לשימוש במיקרוגל בגודל 20*30 ס"מ ומרחו כחצי כוס מהרוטב.
  3. ערבבו בקערה בינונית כוס אחת של רוטב עם קוביות פלפל, כוס וחצי גבינת מוצרלה וכוסברה.
  4. הניחו עלה טורטייה אחד על משטח העבודה, הניחו מעט מהמילוי שבקערה וגלגלו את העלה לצינור. עשו כך עם כל יתר עלי הטורטייה והניחו על הרוטב שבתבנית.
  5. צקו מעל כל גלילי הטורטייה שבתבנית את שאר הרוטב ופזרו מעל את חצי כוס גבינת המוצרלה הנותרת.
  6. הכניסו למיקרוגל למשך 5-7 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, הוציאו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: