אם אתם עורכים מסיבה ומחפשים משקה מיוחד ומרענן, דאגנו לכם למתכון נהדר למשקה קל עם אלכוהול שהאורחים יאהבו וישאיר טעם של עוד.
אופן הכנת התה אלכוהולי קר:
-
הרתיחו את המים, והשרו בהם את שקיקי התה למשך 5 דקות.
-
הוציאו את שקיקי התה, והוסיפו את היין והדבש/סוכר. ערבבו היטב.
-
הכניסו למקרר למשך כמה שעות, ולפני ההגשה הוסיפו לכוסות את הפירות הטריים החתוכים.
טיפ השף:
רצוי להוסיף את היין רק לאחר צינון מלא של התה (ולפני ההכנסה למקרר) בכדי שהאלכוהול לא יתנדף מהחום של התה.
מקור: יפעת גורנשטיין