header

מתכון לעוף במילוי פטריות

למנה הטעימה הבאה איש מהאורחים לא יוכל לסרב, והיא מיועדת בעיקר למי שמעוניין לטעום מהמטבח הצ'כי מבלי לוותר לחלוטין על הדיאטה. העוף נאפה בתנור וממולא בפטריות ופטרוזיליה, מה שמאפשר לו לזכות באות הצטיינות בתור אחת המנות הפחות משמינות בתפריט המקומי.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוף במילוי פטריות
רכיבים לפילה חזה עוף:
חזה עוף - 2 (נתחים ללא עור ועצמות)
בצלים - 2 (קצוצים)
שום - 1 (כתוש)
פטריות - 250 גר' (טריות, קצוצות)
שמן זית - 15 מ"ל
פטרוזיליה - קמצוץ (קצוצה)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפילה חזה עוף:
  1. חממו את התנור ל-180° מעלות.
  2. טגנו את הפטריות והבצלים על מחבת מספר דקות עד לריכוכם. preperation
  3. תבלו את הפטריות בפלפל שחור לפי הטעם, הוסיפו את הפטרוזיליה והשום, וטגנו 2-3 דקות נוספות על חום נמוך.
  4. הניחו את נתחי חזה העוף על משטח העבודה, חירצו חריץ בצדו של כל נתח והכניסו במרכזו כ-⅓ מתערובת הפטריות המטוגנות.
  5. אפו את העוף עם הפטריות בתנור במשך כ-25 דקות.
  6. הוציאו, הניחו בצלחת ועטרו למעלה בשארית התערובת. preperation
מקור: יפעת ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.