maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לטבעות בצל בציפוי פריך

כתוספת לארוחה חלבית או בשרית, טבעות בצל בהחלט יכולות לשדרג כל מנה שתוגש לצידן, ועם הגרסה הבאה תתקשו לחזור למתכונים אחרים לחטיף האהוב.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לטבעות בצל בציפוי פריך
רכיבים לטבעות בצל:
בצל - 1
קמח שקדים - 3 כוסות
מלח - ½1 כפיות
פפריקה מתוקה - 2 כפיות
ביצה - 1
תרסיס שמן - מעט (לאפייה)
אופן הכנת הטבעות בצל:
  1. חממו את התנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. קלפו את הבצל, חתכו את קצהו העליון והתחתון ופרסו אותו לרוחבו לטבעות בעובי של ½ ס"מ. הפרידו את הטבעות והניחו אותן בתוך כלי עמוק.
  3. הכינו קערית עם ביצה טרופה ומעט מלח, וקערית נפרדת המכילה קמח שקדים, מלח ופפריקה מעורבבים היטב.
  4. טבלו את טבעות הבצל בתערובת הקמח ולאחר מכן בביצה הטרופה. הניחו את טבעות הבצל המצופות על התבנית המרופדת בנייר אפייה.
  5. רססו את טבעות הבצל בתרסיס שמן, הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 7-10 דקות. הוציאו את התבנית, הפכו את הטבעות והכניסו לתנור למשך 3-4 דקות נוספות. הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר