maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לרוטב חרדל ביתי

החרדל הוא הרוטב שמתאים בדיוק עם הקטשופ והמיונז בכריכים ועם בשרים.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב חרדל ביתי
רכיבים לחרדל:
חרדל - ⅓ כוס (גרגירים)
יין לבן יבש - ⅓ כוס (אפשר גם מים)
כורכום - 1 כפית
מלח - ½ כפית
פלפל צ'ילי - קורט (גרוס)
מים - 2-4 כפות (חמימים, במקרה הצורך)
חזרת - 1-3 כפיות (לא חובה)
אופן הכנת החרדל:
  1. ערבבו את כל המרכיבים, פרט לחזרת, בקערה. הניחו לתערובת לנוח במשך 3 ימים.
  2. רסקו את התערובת בממחה עד ליצירת מרקם חלק. במידה והחרדל סמיך מדי, ניתן להוסיף את המים.
  3. הוסיפו לממחה את החזרת.
  4. החרדל ישאר טרי במשך 6 חודשים, אך עדיף להשתמש בו בחודש הראשון.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: