maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לרוטב וינגרט וחרדל

הרוטב הטעים הבא ללא ספק יקלע לטעמם של כל בני המשפחה, מאחר שהוא מתאים לכל כך הרבה מאכלים, כדוגמת עוף צלוי, תפוחי אדמה אפויים, שעועית ירוקה מאודה וכמעט כל סוג של סלט. הוא אף מומלץ כמטבל מנצח לשניצלונים לילדים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב וינגרט וחרדל
רכיבים לרוטב ויניגרט:
חרדל - ¼ כוס
דבש - 2 כפות + 2 כפיות נוספות
חומץ לבן - 2 כפות
מלח גס - ½1 כפית
שמן קנולה - ⅔ כוס
עירית - ¼ כוס (קצוצה)
אופן הכנת הרוטב ויניגרט:
  1. הכניסו לבלנדר חרדל, דבש, חומץ ומלח וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. פתחו את פתח ההזנה של הבלנדר, הוסיפו בהדרגה את השמן וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. העבירו את התערובת לקערה והוסיפו את העירית. מומלץ לצרוך את הרוטב עם סיום ההכנה, או שתוכלו לאחסן אותו בקירור בכלי אטום עד יומיים.
מקור: טליה ח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: