maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפשטידת בטטה ואגוזי פקאן

מעבר לעובדה שלבטטה יש שלל יתרונות בריאותיים חשובים, היא גם ניחנת בטעם ובמרקם נהדר שיבטיחו למשפחתכם מנה בריאותית מיוחדת במינה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת בטטה ואגוזי פקאן
רכיבים לפשטידת בטטה:
בטטה - 4 כוסות (חתוכה לקוביות בינוניות)
סוכר לבן - ½ כוס
ביצים - 2 (טרופות)
מלח - ½ כפית
חמאה - 4 כפות (מרוככת)
חלב - ½ כוס
תמצית וניל - ½ כפית
סוכר חום - ½ כוס
קמח - ⅓ כוס
חמאה - 3 כפות (מרוככת)
אגוזי פקאן - ½ כוס (קצוצים)
אופן הכנת הפשטידת בטטה:
  1. חממו את התנור מראש על 170 מעלות.
  2. הניחו את הבטטות בסיר בינוני והוסיפו מים עד שיכסו אותן. הניחו את הסיר על להבה בינונית-גבוהה, בשלו את הבטטות עד שיתרככו, נקזו את המים ומעכו את הבטטות לכדי עיסה אחידה. preperation
  3. הכניסו לקערה גדולה את הבטטה המעוכה, הסוכר, הביצים, המלח, 4 כפות החמאה, החלב ותמצית הווניל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, והעבירו לתבנית אפייה בגודל 33X22 ס"מ לערך.
  4. פזרו בתוך קערה בינונית סוכר חום וקמח. לאחר מכן הוסיפו חמאה וערבבו עד לקבלת תערובת גסה. הוסיפו אגוזי פקאן וערבבו היטב, ופזרו את התערובת שהכנתם על תערובת הבטטה.
  5. הכניסו את התבנית לתנור למשך חצי שעה או עד שהחלק העליון ישחים מעט.
מקור: ליאת.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: