header

מתכון למרק המבורגר

אחרי שגמלתי בליבי לשנות את הרגלי התזונה המזיקים שלי ולהפסיק לאכול המבורגר במסעדות, שאי אפשר לדעת ממה וכיצד הוא עשוי, חשבתי לנסות את המתכון הנהדר שלפניכם. מרק ההמבורגר הזה הוא גם מזין וגם טעים, וכל המשפחה שלי מחכה לפעם הבאה שאחליט להכין סיר גדול שיספיק גם עבורם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למרק המבורגר
רכיבים למרק:
בשר טחון - 900 גר'
בצל - 1 (קצוץ)
עגבניות - 800 גר' ( חתוכות לקוביות)
גזר - 250 גר' (חתוך)
סלרי - 120 גר' (חתוך לחתיכות קטנות)
קטשופ - ¾ כוס
שום - 1 כף (טחון)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פטרוזיליה - מעט (לקישוט)
אופן הכנת המרק:
  1. בשלו את הבקר בתוך הציר יחד עם הבצל והסלרי עד שיתרככו.
  2. הוסיפו את שאר המרכיבים ובשלו עד לרתיחה. preperation
  3. הנמיכו את עוצמת האש ובשלו למשך כשעתיים.
מקור: יהונתן ג'.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.