maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללביבות בננה ומייפל

המטבח הג'מייקני, בדומה למטבח האפריקאי מורכב גם הוא ממגוון תרבויות, ביניהם המטבח ההודי והאירופאי. חריף הוא הטעם הדומיננטי באוכל הג'מייקני, ומעבר לכך ג'מייקה עשירה בפירות מעולים ומיוחדים שתורמים רבות לקולינרייה המקומית ובעזרתם מכינים משקאות, שייקים וקינוחים מדהימים. ארוחת הבוקר הג'מייקנית הזו שעשויה מבננה עם סירופ מייפל תנעים לכם את החושים ותעשה לכם את היום!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות בננה ומייפל
רכיבים ללביבות בננה:
ביצים - 2 (טרופות)
חלב - ¼ כוס
סוכר - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - ¼1 כוסות
אבקת אפייה - 1 כפית
קינמון טחון - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
אגוז מוסקט - מעט (מגורר, ⅛ כפית)
שמן צמחי - לטיגון
אופן הכנת הלביבות בננה:
  1. הכניסו את הבננות לקערה גדולה ומעכו אותן היטב באמצעות מזלג. לאחר מכן, הוסיפו את הביצים, חלב, סוכר ותמצית וניל וערבבו היטב עד שכל הרכיבים יתמזגו. preperation
  2. הכניסו לקערה גדולה אחרת קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח ואגוז מוסקט וערבבו היטב עד שכל הרכיבים יתמזגו. הוסיפו את התערובת הזו לקערה עם המוצרים הרטובים, וערבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. צקו אל מחבת עמוקה ½2 ס"מ של שמן צמחי והניחו אותה על להבה גבוהה.
  4. הכינו מעין לביבות בכל צורה שתבחרו, והכניסו אותן בזהירות אל המחבת החמה. טגנו עד לקבלת גוון זהוב בתחתית, כ-2 דקות, ובעזרת כף הפכו את הלביבות על צדן השני וטגנו עד שיזהיבו. את הלביבות המוכנות הניחו על צלחת המצופה במגבות נייר.
  5. הגישו את הלביבות בעודן חמות, כשמומלץ לפזר מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.
מקור: רינה. ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: