maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות פקאן

עוגיות הן תמיד רעיון נהדר לקינוח, והעוגיות הביתיות הבאות ייעלמו מהצלחות תוך דקות ספורות. תוכלו למלא אותן בריבה האהובה עליכם וליהנות מהתוספת המושלמת לצד כוס תה או קפה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות פקאן
רכיבים לעוגיות פקאן:
אגוזי פקאן - 1 כוס
שמן קנולה - ½ כוס
סירופ מייפל - ½ כוס (ניתן להמיר בסירופ אורז חום)
מלח - ¼ כפית
ריבת פירות - 5 כפות (לפי בחירתכם)
אופן הכנת העוגיות פקאן:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
  2. הכניסו את אגוזי הפקאן ושיבולת השועל לתוך מעבד מזון, וערבלו עד לקבלת תערובת גרוסה במרקם גס.
  3. העבירו את התערובת לקערה גדולה, הוסיפו קמח, שמן, סירופ מייפל או סירופ אורז חום ומלח וערבבו היטב.
  4. גלגלו מהתערובת כדורים ליצירת העוגיות שלכם, וסדרו אותם על גבי תבנית אפייה. הקפידו להימנע מלהצמיד את העוגיות זו לזו כדי שלא יתגבשו יחדיו בזמן האפייה.
  5. כעת לחצו בעדינות באמצעות האגודל במרכזה של כל אחת מהעוגיות, והניחו כפית של ריבה במרכז כל שקע שיצרתם. preperation
  6. אפו את העוגיות עד להזהבה והתקשות של השוליים, במשך 15-20 דקות.
  7. אפשרו לעוגיות להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן תוכלו להגיש אותן או לאחסן בין ניירות אפייה בכלי אטום.
מקור: נוגה ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר