maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לשיבולת שועל ותותי שדה - ארוחה מלאה ומשביעה

זרעי צ'יה נחשבים ל"מזון על" העשיר ברכיבי תזונה שחיונייים לגופנו. לצד רמות חלבון ומגנזיום גבוהות, מדובר בתוספת נהדרת לתזונה כשמעוניינים לרדת במשקל. אם תוסיפו שקדים ותותי שדה, קיבלתם ארוחת בוקר מזינה ונהדרת.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשיבולת שועל ותותי שדה - ארוחה מלאה ומשביעה מקור תמונה: inspirededibles
רכיבים לשיבולת שועל עם תותים:
שיבולת שועל - ⅔ כוס
זרעי צ'יה - 4 כפות
תותי שדה - ⅔ כוס (חתוכים)
בננה - ⅔ (חתוכה)
שקדים - 4 כפות (קצוצים)
חלב - 2 כוסות (לבחירתכם: חלב רגיל, שקדים או סויה)
תמצית וניל - 2 כפיות
סירופ מייפל - 2 כפיות
אופן הכנת השיבולת שועל עם תותים:
  1. הניחו את שיבולת השועל, זרעי הצ'יה, הבננה והתותים בקערה.
  2. בקערה נפרדת, ערבבו את החלב ותמצית הווניל, ולאחר מכן שפכו את התערובת על שיבולת השועל.
  3. העבירו את הקערה למקרר למשך הלילה.
  4. בבוקר הוציאו, כסו בשקדים והזליפו מעל מעט סירופ מייפל.
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר