maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למילוי עוף בשילוב עדין של פטריות וערמונים

עוף ופטריות הם שילוב הרמוני ומנצח של טעמים חזקים ומתכון מושלם ליצירת מלית קלאסית עבור מגוון רחב של מאפי בצק בשריים. המתכון הבא משלב את הטעם המוכר עם טוויסט של ערמונים, שיעניק למאפה שלכם מילוי פריך ומעורר חושים.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למילוי עוף בשילוב עדין של פטריות וערמונים מקור תמונה: bakewithpaws
רכיבים למלית עוף ופטריות:
חזה עוף - 400 גר' (חתוך לקוביות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אבקת מרק פטריות - 1 כף גדושה
שמן - 2 כפות
פטרוזיליה - 1 כפית (קצוצה)
בצל - 1 (קצוץ דק)
ערמונים - 100 גר' (פרוסים)
רכיבים לפאי:
בצק פריך - 1 חבילה (קנוי ומקורר)
ביצה - 1 (טרופה)
אופן הכנת המלית עוף ופטריות:
  1. הניחו מחבת עם שמן על להבה בינונית והמתינו שיתחמם.
  2. הוסיפו בצל וטגנו עד להזהבתו.
  3. הוסיפו את הפטריות וערבבו למשך מספר דקות.
  4. פזרו את קוביות העוף ובשלו אותן עד לקבלת מראה לבן.
  5. הוסיפו מלח, פלפל ופטרוזיליה.
  6. עם קבלת התבשיל הבסיסי, פזרו את הערמונים הפרוסים והמשיכו לערבב.
  7. לאחר כ-2 דקות, הוסיפו מעט אבקת מרק פטריות ובשלו עד לקבלת מרקם אחיד.
  8. הניחו למנה להתקרר מעט ולאחר מכן הוסיפו אותה כמילוי נהדר לבצק.
אופן הכנת הפאי:
  1. רדדו את הבצק לעלה בעובי ½ ס''מ, חיתכו את הבצק מעט גדול יותר מגודל התבנית שברשותכם והניחו את הבצק בתוכה.
  2. הניחו את המלית על הבצק שבתבנית וכסו מעל ברצועות הבצק הנותרות.
  3. הברישו בביצה, ואפו בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: אפרת.ש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר