header

מתכון לכריכי בייגלה עם מרשמלו וחמאת בוטנים

השילוב של בייגלה, מרשמלו ושוקולד יכול להישמע מעט מוזר, אך אנו מבטיחים לכם שאחרי שתגלו את המתכון המשלב בין השלושה, לא תוכלו להאמין שלא ניסיתם רעיון שכזה עד עכשיו. במתכון מיוחד זה תלמדו להכין כריכים של בייגלה במילוי מרשמלו וחמאת בוטנים שיגרמו לכל טועם להתפלא ולהתמכר למראה ולטעם המיוחד שלהם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 20
רמת קושי: קל
מתכון לכריכי בייגלה עם מרשמלו וחמאת בוטנים מקור תמונה: wellplated
רכיבים לכריכי בייגלה עם מרשמלו וחמאת בוטנים:
שוקולד מריר - 230 גרם
שמן קוקוס - 2 כפיות
בייגלה - 96 חתיכות (מרובע)
מרשמלו - 24 חתיכות (חתוכות לחצאים)
חמאת בוטנים - ¼ כוס (חלקה בטמפרטורת החדר)
עוגיות לוטוס - 4-5 (מפוררות, ניתן להחליף בעוגיות פתי-בר)
אופן הכנת הכריכי בייגלה עם מרשמלו וחמאת בוטנים:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות והכינו מראש תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  2. בדרו על תבנית האפייה כ-48 חתיכות בייגלה מרובעות במרווח של כ-2 ס"מ אחת מהשנייה. preperation מקור תמונה: wellplated
  3. הניחו חצי חתיכת מרשמלו על כל אחד מריבועי הבייגלה שעל התבנית. preperation מקור תמונה: wellplated
  4. הכניסו את התבנית לתנור ואפו אותה עד אשר המרשמלו מעט נמס – כ-5 דקות.
  5. הוציאו את התבנית מהתנור ולכל מרכז בייגלה עם מרשמלו צקו כ-¼ כפית חמאת בוטנים. preperation מקור תמונה: wellplated
  6. לאחר מכן, סגרו בעזרת 48 חתיכות הבייגלה שנותרו את כל אחת מהעוגיות שיצרתם. preperation מקור תמונה: wellplated
  7. הכניסו את השוקולד בקערה עמידה לחום ומקמו אותה מעל סיר עם מים רותחים – שימו לב שהקערה לא נוגעת במים – והמיסו את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס תוך כדי ערבוב מתמיד והסירו מן האש כאשר נוצרת תערובת איחדה וחלקה.
  8. טבלו חצי מכל עוגייה שיצרתם בשוקולד המומס, הניחו אותה חזרה בתבנית ופזרו מעל פירורי עוגיות. הניחו את התבנית למספר דקות במקפיא עד להתמצקות השוקולד והגישו אל השולחן. preperation מקור תמונה: wellplated
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר