maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת אפרסקים ללא ביצים – מהירה וקלה להכנה

אם מתחשק לכם לאכול עוגה טעימה וקלה להכנה, המתכון לעוגת אפרסקים שלפניכם הוא בדיוק מה שאתם מחפשים. תוך 5 דקות של עבודה תוכלו ליצור עוגה טעימה, עסיסית ורכה שתפתיע אתכם ואת כל מי שיטעם ממנה. אתם יותר ממוזמנים לנסות את הקינוח הממכר הזה שיגרום לכם לנסות אותו גם בגרסאות שונות עם פירות נוספים או אחרים כמו אננס, מנגו ועוד.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת אפרסקים ללא ביצים – מהירה וקלה להכנה מקור תמונה: gonnawantseconds
רכיבים לעוגת אפרסקים:
אפרסקים - 400 גרם (מקופסת שימורים, חצאים פרוסים ל-4)
חמאה - 120 גרם (מומסת)
קמח - 1 כוס
סוכר - 1 כוס
חלב - 1 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
אופן הכנת העוגת אפרסקים:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ושמנו תבנית בקוטר 18 ס"מ.
  2. סננו את האפרסקים מהנוזל והכניסו אותם אל התבנית המשומנת.
  3. צקו את החמאה המומסת מעל האפרסקים וערבבו היטב.
  4. ערבבו יחד בקערה, חלב, קמח, אבקת אפייה וסוכר עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. צקו את הבלילה אל התבנית עם האפרסקים, ערבבו קלות והכניסו לתנור לאפייה בת כ-30 עד 45 דקות או עד שחלקה העליון של העוגה חום-זהוב והקצוות פריכות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: