maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרינדת רטבים לבשר בקר

את בשר הבקר ניתן לאכול מבושל, על האש, בתנור או מעושן, ובעזרת המרינדה הזו תצליחו להדגיש את הארומה המיוחדת שלו, ובו זמנית לעוררת את טעמו העשיר של הבשר שחבוי מתחת לשכבות השומן הרבות. 
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדת רטבים לבשר בקר מקור תמונה: qc.allrecipes
רכיבים למרינדת בקר:
שמן צמחי - 1 כוס
רוטב סויה - ¾ כוס
מיץ לימון - ½ כוס (סחוט טרי)
חרדל דיז'ון - ¼ כוס
שן שום - 1 (כתושה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המרינדת בקר:
  1. ערבבו בקערה את השמן הצמחי, רוטב הסויה, הלימון הסחוט, רוטב הווסטרשייר, החרדל והשום.
  2. הוסיפו מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  3. השרו את בשר הבקר במרינדה בקערה סגורה עם רדיד אלומיניום או ניילון נצמד בין 24-48 שעות לפני הצלייה או העישון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: