header

מתכון למאפה שיבולת שועל, תפוח וקינמון

ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום, וחשוב לא פחות שגם הילדים יאהבו מה שמגישים בסעודה. מתכון מאפה שיבולת השועל עם תפוח וקינמון הוא קינוח טעים שילדיכם יאכלו עד הכפית האחרונה.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפה שיבולת שועל, תפוח וקינמון מקור תמונה: Sarah R
רכיבים למאפה שיבולת שועל:
שיבולת שועל - 2 כוסות
סוכר חום - ¼ כוס
קינמון - ½1 כפיות
אבקת אפייה - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
חלב - ½1 כוסות (דל שומן)
רסק תפוחים - ½ כוס
חמאה - 1 כף (מומסת)
תמצית וניל - 1 כפית
תפוח - 1 (ירוק סמית, קלוף, חתוך לקוביות קטנות)
צימוקים - חופן (תוספת- לא חובה)
חמוציות מיובשות - חופן (תוספת- לא חובה)
שקדים - חופן (תוספת- לא חובה)
אופן הכנת המאפה שיבולת שועל:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית אפייה מלבנית.
  2. ערבבו בקערה גדולה: שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
  3. ערבבו בקערה בינונית: חלב, רסק תפוחים, חמאה, חלבונים ותמצית וניל.
  4. צקו את החומרים הרטובים על היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הוסיפו את קוביות התפוחים וצקו את התערובת לתבנית.
  6. הכניסו לתנור ואפו במשך 20 דקות, או עד שהשיבולת הופכת לזהובה.
  7. הוציאו מהתנור והגישו חם. ניתן לפזר מעל את התוספות לבחירה.
מקור: רחל מושקוביץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.