maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף מטוגן בסגנון טקסני – ארה"ב

אין הרבה מאכלים שמסמלים את ארצות הברית כמו העוף המטוגן המפורסם שבה. מדינות רבות בארה"ב מתגאות במתכונים הייחודיים שלהן לעוף המטוגן, אך בעיניי רבים צורת ההכנה במדינת טקסס מתעלה על כולן.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוף מטוגן בסגנון טקסני – ארה"ב
רכיבים לעוף ומטוגן:
מים - ⅓ כוס
רוטב צ'ילי - 1 כוס (חריף)
אבקת שום - ¼ כוס (או 4 שיני שום כתושות)
קמח תופח - 2 כוסות
צ'ילי - 1 כפית
שמן - לפי הצורך (לטיגון - עדיף שמן בוטנים)
אופן הכנת העוף ומטוגן:
  1. שברו את הביצים והכניסו אותן לקערה בינונית עם מים.
  2. הוסיפו לקערה עם הביצים והמים את רוטב הצ'ילי החריף ואבקת השום. הבלילה שנוצרת אמורה להיות בצבע כתום בהיר.
  3. בקערה נפרדת ערבבו את הקמח עם פלפל.
  4. טבלו את העוף בבלילה עם הביצה ולאחר מכן צפו אותו בבלילת הקמח והפלפל.
  5. חממו שמן במחבת עמוק על להבה בינונית-גבוהה וודאו שהוא לא ממלא יותר ממחצית המחבת.
  6. טגנו את העוף עד לקבלת צבע חום ומרקם פריך – לא יותר מ-14 דקות. preperation מקור תמונה: thebittenword.com
טיפ השף:
לקיצור זמן הטיגון, ניתן לבשל את הכנפיים בסיר עם מים לפני הטיגון, לייבש ולטבול בביצה ובפירורי לחם ואז לטגן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: