maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות שקדים

אתם בטח שואלים מה מיוחד בשקדים? ולמה כדאי להכין את המתכון לעוגיות השקדים הללו? כדאי שתדעו, השקדים מלאים חלבונים שעוזרים לחיזוק ובניית העצמות והשרירים, הם יעילים להורדת לחץ דם וכולסטרול, לאיזון רמות סוכר. דלים בקלוריות, מקלים על מערכת העיכול ובעלי השפעה טובה על מערכת העצבים. אז מה אתם אומרים? נתחיל?

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שקדים מקור תמונה: huffingtonpost
רכיבים לעוגיות שקדים:
שקדים - ¼1 כוסות (שלמים, קלויים)
סוכר - ¾ כוס + 1 כף
ביצה - 1 (גדולה)
חלבונים - 2 (גדולים)
תמצית שקדים - ¼ כפית
ריבת תות שדה - לפי הצורך (להכנת עוגיות סנדוויץ' - אפשרות)
אופן הכנת העוגיות שקדים:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות.
  2. במעבד מזון, טחנו את השקדים יחד עם הסוכר.
  3. הוסיפו את הביצה, החלבונים ותמצית השקדים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. גלגלו את התערובת לכדורים קטנים והניחו על תבנית משומנת או נייר אפייה.
  5. שטחו את הכדורים בעזרת מזלג.
  6. אפו כ-12 דקות (עד שהקצוות מתקשים אך המרכז עדיין נשאר רך)
  7. הוציאו מהתנור והניחו על השיש להתקרר.
  8. אופציה: בין כל שתי עוגיות שקדים, מרחו ריבת תותים והדקו לעוגיית סנדביץ'.
מקור: רונית שפר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: