maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקוצ'יפס

שיבולת שועל עשירה בפחמימות מורכבות וגם בסיבים תזונתיים שמסדירים את פעילות מערכת העיכול, מה שהופך אותן לרכיב מעולה למנות בוקר פשוטות וטעימות, כמו החטיפים נטולי הסוכר האלה, שתוכלו לאכול בבית או בדרך לעבודה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקוצ'יפס מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
בננות - 2 (בינוניות, מעוכות)
שיבולת שועל - 1 כוס (מהירת הכנה)
שוקולד-צ'יפס - ¼ כוס (מריר)
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
  1. חממו את התנור ל-170 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות.
  2. בקערה בינונית, ערבבו את הבננות עם יתר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. קרצו 1 כף מהתערובת ליצירת עוגייה והניחו על התבנית. חזרו על הפעולה עד שהתערובת תיגמר.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך 15 דקות וקחו עמכם כמה עוגיות לדרך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר