maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפודינג בטטה בטעם שוקולד

זהו מתכון יותר קליל ואוורירי של גנש השוקולד המפורסם. טעמו של הפודינג רק הופך למיוחד יותר הודות לתוספת הבטטה המתוקה.
 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג בטטה בטעם שוקולד
רכיבים לפודינג שוקולד:
בטטה - 1 כוס (מחית צלויה)
אבקת קקאו - ¼ כוס (לא ממותקת)
סירופ מייפל - 2 כפות
חלב שקדים - ¼ כוס (ניתן להשתמש גם בחלב אורז)
תמצית וניל - ½ כפית
אופן הכנת הפודינג שוקולד:
  1. צלו בטטה בחום של 200° מעלות, מעכו היטב ותנו למחית להצטנן מעט.
  2. ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון, עד להגעה למרקם אחיד וחלק.
  3. קררו במשך שעה במקרר והגישו.
מקור: דפנה כרמי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר