maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתבשיל שעועית ובשר - מור יוקאי

כולנו מכירים את הגולאש ההונגרי המסורתי, אך לא מספיק אנשים מכירים את התבשיל העשיר הבא שנקרא על שמו של המחזאי, העיתונאי והסופר ההונגרי – מור יוקאי. עם שעועית, ירקות ובשר, המנה הזו תחליף את הגולאש ותהפוך לאהובה על כל בני המשפחה.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל שעועית ובשר - מור יוקאי
רכיבים לתבשיל שעועית ובשר:
שמן - 2 כפות
בצל - 1 (חתוך דק)
פלפל אדום - 1 (מתוק)
גזר - 1
סלרי - 1 (שורש פרוס לפרוסות)
פטרוזיליה - 1 (שורש פרוס לפרוסות)
שעועית אדומה - 220 גר' (לא מבושלת)
בשר צלעות - 300 גר' (מעושן, חתוך לקוביות גדולות - ניתן להמיר בבשר צלעות טרי)
נקניק - 150 גר' (חתוך לקוביות)
קמח - 1 כף
מים - 10 כוסות
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת התבשיל שעועית ובשר:
  1. השרו את השעועית במים במשך הלילה.
  2. חתכו את הפלפל האדום, הגזר והעגבנייה לקוביות, חממו שמן בסיר גדול ועל להבה בינונית וטגנו בו את הבצל. preperation מקור תמונה: jabb
  3. הוסיפו לסיר עם הבצל את קוביות הפלפל המתוק ואת פרוסות שורשי הפטרוזיליה והסלרי.
  4. כשהבצל יתחיל להשחים, הוסיפו לסיר את קוביות העגבנייה וערבבו היטב. הוסיפו את קוביות הנקניק ובשר הצלעות, טגנו קלות והוסיפו את השעועית והמים.
  5. הוסיפו למרק מעט מלח ופפריקה, ובשלו אותו עד שהשעועית תתחיל להתרכך (בין שעה לשעתיים).
  6. הוסיפו למרק את כף הקמח, בשלו במשך 10 דקות נוספות, חלקו לצלחות הגשה ועטרו עם פטרוזיליה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: