maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקבב תירס ותפוח אדמה חלבי

המתכון הזה יהיה חביב במיוחד על ילדים שאוהבים תירס יותר מירקות רבים אחרים. הרכיבים הטריים שבקבבים האלו מרכיבים מתכון טעים ובריא מיוחד, יחד עם צבע צהוב שלא רואים בסוגי קבב אחרים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב תירס ותפוח אדמה חלבי מקור תמונה: rakskitchen
רכיבים לקבב תירס:
קלחי תירס - 2 (לא מבושל)
מחית תפוחי אדמה - מ- 2 תפו''א בינוניים (מבושלים)
לחם - 4 פרוסות
קמח תירס - 3 כפות
כוסברה - 2 כפות (טרייה)
נענע - 1 כף (טרייה)
מיץ לימון - 2 כפיות (סחוט טרי)
חמאה - 1 כף (מומסת)
פלפל שחור - ½ כפית
מלח - 1 כפית
כמון - ½ כפית
אופן הכנת הקבב תירס:
  1. גרדו את התירס לתוך קערה בינונית עד לקבלת מחית (אם היא מימית מדי, סננו את המים ושפכו אותם).
  2. בתוך מעבד מזון, עבדו את הלחם עד לקבלת פירורים רכים.
  3. הוסיפו את כל הרכיבים לקערה המכילה את התירס וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו היטב.
  5. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כ-20 דקות), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: