במקום לקנות את חטיפי הקוקוס האהובים, תוכלו להכין אותם במהירות בעצמכם! התוצאות יהיו נהדרות והמחמאות לא יאחרו להגיע.
אופן הכנת החטיפי קוקוס:
-
הניחו סיר קטן על להבה נמוכה והמיסו את החמאה, השמנת והסוכר.
-
ברגע שהרכיבים ימסו, יש לכבות את האש, להוסיף קוקוס ולערבב היטב.
-
רפדו תבנית בנייר אפייה, צקו את התערובת באופן שווה על שטח התבנית והכניסו אותה למקפיא למשך שעה. כשהתערובת תהפוך למוצקה, חתכו את התערובת הקשיחה לחטיפים קטנים, והחזירו אותם חזרה למקפיא למשך הלילה.
-
המיסו את השוקולד בשיטת בן מארי, הוסיפו את השמן שבו בחרתם להשתמש וערבבו היטב. כעת, הוציאו את החטיפים מהמקרר, צפו אותם בשוקולד שהמסתם, והחזירו אותם בחזרה למקרר עד שיתקשו ויהיו מוכנים לאכילה.
מקור: לאה ג.