maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

מתכון מצולם לגליליות גבינה

כמה פעמים מצאתם את עצמכם פותחים מקרר מלא ועדיין לא מוצאים מה לאכול? אם נמאס לכם מלחם עם גבינה וסלט ובא לכם משהו יותר מיוחד מחביתה עם קוטג', גליליות הגבינה יסדרו לכם חטיף טעים ופשוט להכנה.

ראשית הצטיידו בלחם פרוס, כל סוג יעשה את העבודה.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

לאחר מכן השטיחו את הפרוסות בעזרת מערוך. כל פרוסה תשמש כגלילית אחת, אז השטיחו מספיק פרוסות לפי הכמות בה אתם מעוניינים.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

הסירו את קרום הלחם ("הקשה"). זה חיוני למרקם הסופי של הגליליות.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

כעת נוסיף את גבינה קשה. הניחו את הגבינה על הלחם כך שהיא לא תחרוג משוליו.

בדוגמא זוהי גבינה צהובה, אך ניתן לבחור כל סוג, כמו מוצרלה, פרמז'ן או בולגרית. ניתן גם לשלב בין סוגים שונים של גבינות.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

עתה נגלגל את הלחם המהודק עם הגבינה, כשהיא נמצאת בחלקו הפנימים כמובן.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

נטגן כמה דקות בשמן, עד שהגבינה מותכת והלחם זהוב.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

במקביל, נכין מטבל. זה יכול להיות רוטב עגבניות מוכן ומשומר, אך זה יכול להיות גם רוטב פסטו, אלף האיים, רוטב סלסה או כל מטבל אחר שתרצו.

להכנת רוטב עגבניות מהיר, הכינו מרק עגבניות כאשר אתם משתמשים ב-2 שקיות לכל כוס מים, על מנת ליצור סמיכות. הוסיפו שמן זית ופלפל שחור מבלי לערבב.

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

גליליות הגבינה המוכנות צריכות להיראות כך:

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 

הנה הצעת הגשה לגליליות ולמטבל. שיהיה בתיאבון!

מתכון מצולם לגיליות גבינה
 
מקור: עדי זוסמן
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: