maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללחם מסאלה פורי הודי

לחם הפורי הוא לחם הודי מטוגן פופולארי מאוד, שנוהגים לאכול כחלק ממגש הטאלי או לצד תבשילי ירקות, אורז או עדשים. ילדים או נכדים ששבו מהטיול הגדול שאחרי הצבא או הלימודים, ישמחו מאוד לגלות אותו על השולחן במהלך הארוחה הבאה!

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם מסאלה פורי הודי מקור תמונה: Elizabeth K. Joseph
רכיבים לפורי:
קמח מלא - 2 כוסות
קמח רגיל - חופן
חמאה - 3 כפות
מים חמים - ⅓ כוס
שמן - לטיגון
אופן הכנת הפורי:
  1. בקערה בינונית, ערבבו את הקמח והחמאה, עד לקבלת עיסה. הוסיפו את המים החמים, והמשיכו ללוש עד לקבלת בצק חלק.
  2. כסו את הבצק במגבת מטבח ואפשרו לו לנוח כשעה.
  3. חלקו את הבצק לכדורים בגודל שווה בהתאם למספר המנות הרצוי וכסו אותם פעם נוספת לתפיחה חוזרת.
  4. קמחו את משטח העבודה בקמח רגיל ושטחו מעט את הכדורים.
  5. בסיר בינוני, חממו שמן לטיגון עמוק על להבה בינונית - גבוהה, טגנו כל כדור עד שהוא צף, הוציאו והגישו חם. preperation מקור תמונה: Ahmed Mahin Fayaz
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: